Volgers

maandag 11 juni 2018

Van harte

Hallo allemaal,

Afgelopen zondag heb ik dit kaartje nog verder af gemaakt. Was er vorig weekend al aan begonnen, maar het lag al een aantal dagen op mijn bureau om verder aan te werken. Maar door de verhuizing op mijn werk omdat we nu ook flexplekken hebben waar ik heel erg aan moet wennen, heb ik de hele week niet gefreubeld omdat ik er gewoon puf voor had. Maar afgelopen zondag ben ik er verder aan gegaan.

Voor de basis heb ik een Dutch Doobaboo shape art mal gebruikt. Deze heb ik uit kraft en crème cardstock geknipt en dessinpapier van Maja Design (Enjoying outdoors).
Als afwerking wat bloemen en Nuvo Drops.

Het afdrukje is een stempel van Studio Light. Deze heb ik gestempeld met Versamark en daarna bewerkt met wit embossingpoeder. Dit afdrukje heb ik ingekleurd met de aquamarkers van Spectrum Noir tijdens de Knotsgekke Kaartendagen in afgelopen voorjaar. Helaas weet ik niet meer welke kleuren ik heb gebruikt.

Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge bij The Paper Nest Dolls (Show some love).


4 opmerkingen:

Joanne kramer zei

Wat een beauty! groetjes Joanne

Je@net zei

Erg mooie kaart, Miranda!

Crea Astrid zei

Een prachtige kaart met een hele mooie stempel en prachtig ingekleurd.

Groetjes, Astrid.

Anet van Zyl zei

Just beautiful Miranda. Love the pretty shape card and your fabulous colouring. Thank you for playing along with our Challenge at The Paper Nest Dolls. We would love to see you again ... Anet DTx