Volgers

woensdag 11 april 2018

2 kaartjes

Hallo allemaal,

Zoals jullie weten geef ik al een aantal jaren workshops op de hobbymaatjesdag in Eindhoven/Best. Voor afgelopen keer had Ingrid, de organisator van deze dag, een oproepje gedaan aan de docenten en deelnemers om een kaartje voor haar ouders mee te brengen. Zij waren kort na de laatste hobbymaatjesdag 60 jaar getrouwd en ze vond het leuk om haar ouders te verrassen met een hoop kaartjes. Ze helpen haar altijd met de voorbereiding voor deze dagen en ook op de dag zelf.

Dit kaartje heb ik voor ze gemaakt. Voor de basis heb ik wit cardstock gebruikt en dessinpapier uit de nieuwe lijn van Maja Design (Celebration). De vorm heb ik gemaakt met een mal van Dutch Doobadoo.
Het plaatje is van Syta van Gelderen. De tekst heb ik gemaakt met een stempel van The Stamping Cottage. Natuurlijk mogen bloemen als afwerking niet ontbreken op dit kaartje net als wat Nuvo Drops.


Maar 1 van de docenten kwam er achter dat Ingrid en haar man dit jaar ook een jubileum hebben te vieren. Ze zijn 30 jaar getrouwd en dat kunnen we natuurlijk ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dus hebben we allemaal ook een kaartje voor hun gemaakt.

Ook voor dit kaartje heb ik een mal gebruikt van Dutch Doobadoo. Voor de basis heb ik kraft en wit cardstock gebruikt. Het dessinpapier is van Studio Light (Shabbychic).
Het plaatje is ook van Syta en de tekststempel is van CraftEmotions.

De bloemen heb ik gemaakt van flower foam met stanzen van Noor! Design.


2 opmerkingen:

Crea Astrid zei

Twee prachtige creaties heb je gemaakt. Mooi papier ook.

Groetjes, Astrid.

Joanne kramer zei

Wat een prachtige kaarten, wauw! Vooral de blauwe vind ik prachtig door de frisse kleur en de lieve vogels. groetjes Joanne