Volgers

maandag 31 juli 2017

Drieluik

Hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag hadden we een DTdag bij CreaMiep. En omdat Sonja, de eigenaresse van CreaMiep, pas verhuisd is, heb ik iets voor haar gemaakt.
Ze heeft 2 lieve Corgihondjes en heeft daar onlangs een fotoshoot mee gedaan. Ik heb 1 van die foto's af laten drukken en verwerkt op een mdf drieluik.

Om te beginnen heb ik eerst alle randen wit gemaakt met gesso. Daarna alle onderdelen beplakt met dessinpapier van Pion (Where the Roses Grow). Dit heb ik opgeplakt met tacky glue, zodat het goed blijft plakken op het mdf. De randjes van het dessinpapier heb ik bewerkt met Distress Inkt  Gathered Twigs en een blending tool. De onderdelen heb ik aan elkaar gemaakt met stukjes jutetouw.

Hier even een foto van het middelste deel. De blaadjes heb ik gemaakt met een stans van Poppy Stamps en de bloemen met een oudere stanzenset van Memorybox. Deze stanzen heeft CreaMiep niet meer op voorraad, maar nog wel een heleboel andere mooie stanzen van deze merken.

Aan de zijkanten heb ik met een mask van Dutch Doobadoo en structuurpasta een stukje muur aangebracht. Daarvoor een hekje met een oudere stans van Memorybox.


1 opmerking:

Silvis Kreativstube zei

Hallo lieb Miranda,

wow, wieder so eine wundervolle Karte. Sie gefällt mir sehr gut. Die Gestaltung begeistert mich sehr. Ganz liebe Grüße herzlichst Silvi