Volgers

zaterdag 6 juli 2013

Molen

Vorige week zaterdag ben ik met de beheersters van de Magnoliaclub en de Cutie kaarten Vitrine een workshop wezen volgen bij Sandra's Scrapshop van Sandra's Scrapsels. Omdat we eind oktober een gezamenlijke clubdag voor onze leden organiseren en we zo verspreid over het land wonen was dit een mooie gelegenheid om met elkaar te freubelen en te kletsen.

's Ochtends vroeg ben ik op pad gegaan naar Weesp waar Sandra woont. Wij waren de 1e groep waar ze een workshop aan gaf. Nou en wat voor een workshop. Het was echt hartstikke gezellig. Sandra had een molen voor ons verzonnen als project, omdat ze vanuit haar hobbykamer uitkijkt op 2 molens.
Toen we aan kwamen eerst wat gedronken en toen aan de slag. Alles was al voor ons uitgetekend, dus we konden meteen aan het knippen en snijden. Stap voor stap heeft ze ons uitgelegd hoe alles in elkaar moest.

De basis zat aan het eind van de workshop in elkaar, maar alleen het inkleuren van de afdrukjes en verder versieren moesten we thuis doen. Had afgelopen week niet veel tijd om te freubelen en daardoor steeds een beetje gedaan. Net heb ik de laatste dingen gedaan en nu is ie dan eindelijk af. De afdrukjes zijn mini magnoliaatjes en die heb ik ingekleurd met derwentpotloden. Het papier is van Kaisercraft en zo ontzettend mooi. Aan de onderkant kan hij open zodat er nog een cadeautje in kan.

Dit is de voorkant.
 1 van de zijkanten.
 De achterkant.
 En de andere zijkant.
Sandra nogmaals heel erg bedankt voor de gezellige dag. Het was zeker geslaagd.


De afgelopen dagen ben ik ook bezig geweest om mijn papier een ander plekje te geven.
Laatst zag ik op Facebook iemand die 2 papierrekken te koop had. Mijn moeder wilde er ook graag 1, dus wij afgelopen donderdag samen op pad. Mijn moeder heeft een houten stelling met plastic bakken en ik een ijzeren rek. Ben 2 avonden bezig geweest om al mijn scrappapier uit te zoeken en erin te doen. Wat kan een mens toch een hoop verzamelen in de loop der jaren zeg. Kwam ook weer allerlei papiertjes tegen waarvan ik niet eens meer wist dat ik ze had.
Toen ik vanochtend bij Hobbidee was om het nieuwe Majapapier te halen vertelde ik de eigenaresse over de kasten en toen zei ze dat zij er ook nog 1 had staan die ze weg wilde doen. Nou dat laat ik me natuurlijk geen 2 keer zeggen hihi. En het was nog hetzelfde rek als wat ik donderdag heb gehaald alleen een maatje kleiner. Dus wij de auto opgehaald en ingeladen. Daarna meteen mijn cardstock ook maar uitgezocht, dus nu heb ik al mijn papier mooi overzichtelijk bij elkaar.

10 opmerkingen:

  1. Wowwww Miranda,wat heb je dit schitterend gemaakt.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toppertje Miranda,wat een mooie molen. Wat heb je mooie rekken gekocht voor je papier. alles heerlijk overzichtelijk. Fijne avond, groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat een supergave molen hebben jullie bij Sandra gemaakt, top zeg!
    En je (scrap)papier is nu mooi overzichtelijk opgeruimd.
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat is dit gaaf zeg, supermooi, handig toch zo je papier, heb ook een kast staan en het cardstock in de plastic bakken, we hebben veel en blijven gewoon kopen haha,
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt supermooi Miranda, wat heb je dit geweldig gemaakt, helemaal top en zo fijn die bakken voor je papier, zo heerlijk overzichtelijk.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw wat een mooie molen, maar wat een werk!! Prachtig gedaan, Miranda! Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wauwww miranda wat gaaff zeg dat je bij DE sandra bent geweest voor een workshop en wat een mooie molen heb je gemaakt schitterend

    groetjes manon

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw geweldig de molen en veel plezier met je rekken voor het papier.

    liefs Amanda xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wowww, wat een prachtige creatie heb je gemaakt.

    Je hebt inderdaad al een aardige verzameling.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. supergaaf en heerlijk die bakken, zul jeveel plezier mee hebben, knuf, Marion

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.

Groetjes Miranda

Thanks for your visit. I would like it if you leave a comment.

Hugs Miranda