Volgers

maandag 22 juli 2013

Workshop Scrap Unlimited

Afgelopen zaterdag ben ik met 1 van mijn hobbyvriendinnen een workshop vij Scrap-Unlimited in Enschede wezen volgen. Eigenlijk zouden we dit al vorige maand doen, maar omdat de dag ervoor Loekie in hadden slapen stond mijn hoofd daar toen niet naar. Maar afgelopen zaterdag was het dan toch zover. Na een heel kort nachtje doordat er tot 3 uur 's nachts een feestje in de straat was ging om 6 uur de wekker en kon de reis beginnen. Om 7 uur zat ik in de trein naar Rotterdam waar ik Francis zou treffen en we vanaf daar samen naar Enschede gingen. We hadden geluk, want we hadden een rechtstreekse trein en konden lekker tot het eindpunt blijven zitten. In Enschede werden we opgehaald door de man van Bettina. Bij hun huis aangekomen stond de koffie/thee en lekkers al voor ons klaar. Even laten zijn we aan de slag gegaan. Het was nog een heel werkje om alles netjes uit te knippen en goed in elkaar te krijgen. En natuurlijk daarna nog alles te versieren, maar ben heel tevreden over het eindresultaat.

Het papier wat ik heb gebruikt is van Bo Bunny.
De embellishments zijn allemaal van Scrap-Unlimited.
 
Hier nog een foto van het poppetje. Het haar is ook van scrapapier. Er zaten swirls in het papier en die heb ik geaccentueerd met stickles.
Na de workshop nog een heerlijke bbq gedaan en om 8 uur was het toch tijd om te gaan, want we hadden nog een lange reis voor de boeg. De man van Bettina heeft ons weer naar het station gebracht. Helaas hadden we nu geen rechtstreekse trein, maar de reis was goed te doen. Om 23.00 was we weer in Rotterdam en om half 23.30 heeft Arno met weer opgehaald op het station in Dordrecht en lag ik uiteindelijk rond 0.00 uur in mijn bed. Het was een lange dag, maar was wat het gezellig. We hebben echt genoten en nog een mooie eindresultaat mee naar huis.

6 opmerkingen:

 1. Ziet er prachtig uit.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig gemaakt, en wat een lange reis hebben jullie gemaakt hiervoor zeg,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is inderdaad een lange maar wel leuke dag geweest als ik dit zo lees. Maar wat een prachtige creatie heb je gemaakt, dat is het wel waarde geweest hoor, erg mooi.
  liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wowwww wat gaaf zeg, super!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er mooi uit Miranda !!

  groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.

Groetjes Miranda

Thanks for your visit. I would like it if you leave a comment.

Hugs Miranda