Volgers

zaterdag 22 juni 2013

Kerstkaart en Loekie

Sommige hebben het misschien al op Facebook gelezen. Wij hebben gisteren onze kat Loekie in laten slapen. Een paar weken geleden gingen we met hem naar de dierenarts omdat ie slechter at en was afgevallen. Daar bleek er een kies ontstoken te zijn en die is toen eruit gehaald. Maar wij vonden van de week dat zijn bekje wat dik was geworden. Dus ik donderdag weer met hem naar dierenarts. Die keek in zijn bekje en zag dat zijn hoektand ook los zat. Die moest er onder narcose uit en er zou meteen een foto gemaakt worden om te kijken of er misschien iets met zijn kaak was. Dat ie los zat of zo. Dus ik heb hem gisterochtend gebracht. Eind van de ochtend kreeg ik een telefoontje van de dierenarts dat het helemaal mis was. Hij had een tumor in zijn bovenkaak en het was al uitgezaaid naar zijn kopje. Het was het beste om hem in te laten slapen. Voor eind van de middag een afspraak gemaakt.
We hebben wel goed afscheid kunnen nemen. We mochten in een apart kamertje. Ze hadden hem nog wakker gemaakt, zodat we hem nog wakker konden zien en we met hem konden knuffelen. Dat was wel heel fijn. Daarna kwam de dierenarts met de spuitjes en is op Arno z'n schoot ingeslapen. Het is gewoon zo ontzettend klote. Het heeft veel tijd nodig om dit een plekje te geven, maar dit was gewoon het beste voor hem. Hij heeft gelukkig geen pijn gehad. Gelukkig kan ik me terug trekken in mijn hobbykamer en krijg door het freubelen rust. En dat heb ik vanmiddag dus ook gedaan.

Ik heb 2 kaartjes gemaakt. 1 kan ik nog niet laten zien, omdat die voor een verjaardag is over een paar weken. Maar het andere kaartje kan ik wel laten zien. Dat is namelijk dit kerstkaart. Ben er van de week al aan begonnen. Mijn Epsonprinter was kapot en kon helaas geen nieuwe meer krijgen, maar kreeg wel netjes het aankoopbedrag terug van Blokker. Toen hebben we meteen een laserprinter gekocht en na wat uitproberen is het gelukt om dit afdrukje te printen.

Het papier is van Bo Bunny (Snowfall). De digi is van Mo Manning en heet Winter Fairy Halla en is ingekleurd met derwentpotloden. Daarna heb ik hem uitgestanst met nestabilities. Op het afdrukje frantage gebruikt. Geweldig spul is dat.
De ijskristallen zijn gemaakt met stanzen van Marianne Design en de witte heb ik bewerkt met embossingpoeder.
Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge bij:
Christmas Challenges (with sketches)
GE-WE (alles mag)

15 opmerkingen:

 1. Ach, wat naar dat jullie Loekie moesten laten inslapen. Je hecht je er zo aan. Heel veel sterkte!
  Fijn dat je rust kreeg door het freubelen. Het is een schattig kerstkaartje.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Miranda,
  Het is altijd vreselijk om je geliefde huisdier in te laten slapen, wens je veel sterkte..gelukkig kon je even lekker aan de freubel..en je kaartje is prachtig..Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een verhaal, we krijgen het er koud van. Maar wel mooi om te lezen dat jullie wel afscheid van hem konden nemen .
  We denken aan jullie en wensen jullie veel sterkte want we weten wat het is om afscheid te moeten nemen van je dierbare poes.

  Groetjes de twins x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh wat erg Miranda!!
  Sterkte met de verwerking, wat zal het stil zijn zeg....
  Je kaartje is weer schitterend.
  Leuk dat je deze week meedoet met de challenge van CCWS.
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje Miranda wat erg voor jullie, ik had dat berichtje denk toch gemist op FB. Heel veel sterkte meis. Hou je taai. Ik vind je kaart helemaal super, het is weer een toppertje.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart!
  Dank je wel voor het meedoen met onze Ge-We Challenge!
  Groetjeszz,
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is het vervelende van je lieve huisdieren...ook van hun afscheid nemen doet zeer...Sterkte Miranda! Je kaartje ziet er weer heel mooi uit!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schattige kerstkaart met deze lieve digi. Het papier blijft ook mooi hé. Ik heb het ook nog.

  Groetjes, AStrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een schitterend kaartje en dikke knuf, alhoewel het het beste is voor Loekie, blijft er een gemis achter. Rust zacht Loekie en jullie gecondoleed en heel veel sterkte, liefs, Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ach , toch. Ik kreeg er tranen van in mijn ogen. Wat sneu is dit Miranda. Het is een schrale troost maar Loekie heeft een liefdevol thuis gehad bij jullie. Groetjes van Monie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Sterkte met het verlies van Loekie.

  Wat een leuke kaart heb je gemaakt.
  Leuk dat je mee doet met de challenge van ccws.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. WOW this is gorgeous!! What a beautiful take on my sketch! Thanks for joining us this week at CCWS!

  /Christina, DT

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige kaart ;o)
  Leuk dat je deze week meedoet bij CCWS.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke kaart!
  Dank je wel voor hetmeedoen met onze GeWe challenge.
  Groetjeszzz,
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.

Groetjes Miranda

Thanks for your visit. I would like it if you leave a comment.

Hugs Miranda