Volgers

zaterdag 16 juli 2016

Gaiazoo

Hallo allemaal,

Afgelopen donderdag hadden mijn man en ik een dagje vrij genomen. We wilden graag weer eens naar een dierentuin en ik zag op Facebook zulke leuke foto's van de leeuwenwelpjes in Gaiazoo voorbij komen dat ik daar graag naartoe wilde. Helaas heb ik de welpjes niet op de foto kunnen zetten. Heb ze 's ochtends heel even in de verte achter het glas gezien, maar het was er toen zo druk dat ik niet dichtbij kon komen. Maar er zijn nog genoeg andere dieren. Het is een mooie dierentuin en echt een aanrader om eens naartoe te gaan.

Bij de lynx hadden ze een jong wat lekker aan het spelen was. Was lastig om op de foto te krijgen, omdat het zo actief is. Maar heb toch deze foto's kunnen maken.Ze hebben er ook een mooie volière met parkieten.De wolven zijn ook goed te zien.

En verschillende aapjes.


Er is ook een soort bos met doodshoofdaapjes waar je doorheen kunt lopen.En natuurlijk de gorilla's. Vooral het mannetjes is indrukwekkend.


Bij de leeuwen heb ik wel een paar gestaan om te zien of de kleintjes naar buiten kwamen. Helaas niet, maar van de andere leeuwen heb ik wel wat mooie foto's kunnen maken.
Zoals dit mannetje die even flink ging gapen.Een vrouwtje wat lekker binnen glas achter het glas. Helaas was de ruit behoorlijk vies.

Stokstaartjes blijven altijd leuk.


En nog een foto van de mannetjesleeuw.5 opmerkingen:

 1. Mooie foto's Miranda!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was al benieuwd naar je foto's, Miranda. Ze zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's heb je gemaakt van de dieren ui Gaiazoo. Daar willen wij ook nog een keer naar toe, lijkt ons ook een mooie dierentuin.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Miranda,
  Wat een leuke foto's. Gaaf die lynx.
  Je foto's van dat doodshoofdaapje vind ik ook heel erg mooi genomen. Ben er zelf helaas nog nooit geweest.

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.

Groetjes Miranda

Thanks for your visit. I would like it if you leave a comment.

Hugs Miranda