Volgers

zondag 14 augustus 2016

Vrijkaartjes Knotsgekke Kaartendagen

Hallo allemaal,De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen is dé beurs voor kaartenmakers, stempelfanaten, scrapbookers en alle andere hobbyisten met een passie voor papier. Het leukste creatieve uitje van het jaar voor beginners, maar óók de meest fanatieke kaartenmakers en scrappers kunnen hier hun hart ophalen. Deze beurs trekt bezoekers vanuit heel Nederland én België om  materialen in te kopen, inspiratie op te doen en de nieuwste trends te signaleren.

Voor deze beurs mag ik 6x2 kaartjes weggeven. 3x2 kaartjes geef ik weg via mijn blog en 3x2 kaartjes via mijn pagina op Facebook.

Wil je kans maken op twee vrijkaarten voor de najaareditie (op 1, 2 en 3 september) in de Brabanthallen Den Bosch? Reageer dan snel op dit bericht. Geef aan met wie en waarom u deze beurs wilt bezoeken en wie weet ben je de gelukkige winnaar!

14 augustus zal ik de winnaars bekend maken.


17 opmerkingen:

 1. Woep woep, wat leuk Miranda dat je weer kaartjes gaat verloten, graag wil ik een kansje wagen om samen met de Ooijse meisjes naar de beurs te gaan !! Groetjes Ria Schel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik doe ook graag mee voor die super leuke beurs en ga graag samen met men knutselmaatje christine

  gr vivke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik zou er weer dolgraag heen willen en als dat met vrijkaartjes zou kunnen betekent dat ik weer meer centjes uit kan geven op de beurs! ;) Ik heb al iemand in gedachten die ik dan mee zou willen nemen maar wil niet zeggen wie want dan is de verrassing er van af!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh ik doe een poging voor vrijkaartjes, ik kom met vriendinnen naar de beurs toe, omdat dit ook een hele gezellige beurs is

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oohhh ik zou heel graag naar de beurs willen in Den Bosch! Ik moet nog even zien wie er mee gaat! Maar dat komt wel goed.

  Dit zou wel een leuke afsluiting zijn van mijn vakantie!! Duimen maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Miranda wat leuk dat je vrijkaartjes gaat verloten ik zou hier heel graag met mijn man naar toe willen.Samen een dagje uit daar verheugen wij ons op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou je je naam er nog bij willen vermelden? Ik weet nu niet hoe je heet ;)

   Verwijderen
 7. Oh wat leuk dat je vrijkaartjes weg geeft! Als ik ze zou winnen zou ik met mijn vriendin Linda gaan, Ze is mijn all time favorite knutselmaatje en we gaan altijd samen naar de beurs. Het kopen van een aantal dingen, opdoen van inspiratie en natuurlijk bovenal heel veel plezier hebben!

  Liefs,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke actie en ik zou graag 2 kaartjes willen winnen om samen met mijn zus Caroline een heerlijke zussen/beursdag te hebben.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat super gaaf dat je kaartjes weg geeft voor de beurs. ik wil er graag weer een keer naartoe. dus ik doe graag mee met jou verloting Miranda.
  Groetjes 5

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Angélique Kop3 juli 2016 om 14:42

  Wij doen weer mee! Met wij bedoel ik dat ik met mijn lieve mama naar de beurs ga, zoals gewoonlijk. De kaarten willen wij graag winnen, zodat we het entreegeld, weer aan leuke hobbyspulletjes kunnen uitgeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. heel raar ik doe gewoon nog keertje superrrr ik doe ook poging voor vrijkaartjes suc6 dames
  groetjes lenny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat superleuk dat je vrijkaartjes mag verloten Miranda, Ik waag graag en gokje en waarom: omdat ik er nog nooit ben geweest,
  groetjes van Aniet

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super dat je vrijkaartjes mag verloten Miranda, Ik wil graag een gokje wagen i zou het super vinden een dag je naar de beurs.
  Groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 14. coppens christiane7 augustus 2016 om 09:34

  Ik zou ook heel graag vrijkaartjes winnen ,en ga er met Odette en Greta naartoe
  gr chris

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik zou deze kaartjes graag willen winnen, ik ga elk jaar met mijn buurvrouw en zou deze traditie graag voort willen zetten, het is altijd erg gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.

Groetjes Miranda

Thanks for your visit. I would like it if you leave a comment.

Hugs Miranda