Volgers

zondag 18 maart 2012

Voorbeelden Knotsgekke Kaartendagen

De afgelopen 3 dagen heb ik weer een demo gegeven op de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch bij de stand van Hobbidee. De afgelopen keren heb ik dat met distress inkt gedaan, maar deze keer was het tijd voor iets anders.
Voor degene die niet naar de beurs geweest zijn, maar toch nieuwsgierig zijn waar ik dit afdrukje mee ingekleurd had zal ik het nu vertellen;)

De afgelopen dagen heb ik gedemonstreerd met de Perfect Pearls. Ik heb daar verschillende dingen mee laten zien, zoals achtergrondjes maken en afdrukjes inkleuren. Je kunt er heel veel mee doen. Ook heb ik gedemonstreerd met de Big Shot en stanzen van Sizzix. Maar genoeg gekletst. Hier zijn de foto's van mijn voorbeelden. Ga er maar even goed voor zitten, want dit wordt een lange post.

Ik weet niet meer precies alle merken papier die ik gebruikt heb, maar zal het erbij zetten als ik het wel weet.

Bij kaartje heb ik het mooie Maja papier gebruikt. Het afdrukje is van Nellie Snellen en heb ik gestempeld op linnenpapier.




Bij dit kaartje heb ik het afdrukje op zwart kaartenkarton gestempeld en bewerkt met Perfect Pearls. Het hartje is ermee ingekleurd.




Dan dit boekje wat ik heb gemaakt van een boterhamzak. De tekst heb ik gestempeld met Versamark en toen bewerkt met Perfect Pearls. De stans is van Sizzix. Het papier is van Basic Grey.



En de binnenkant. Het afdrukje op de witte tag heb ik eerst gestempeld met Versamark en daarna bewerkt met Perfect Pearls. De andere is gestempeld op kraftcardstock en daarna ingekleurd. Ook de zigzagrand heb ik bewerkt met Versamark en Perfect Pearls nadat ik hem geëmbost heb.



Dan nog deze verpakking met het mooie Majapapier. Op de voorkant heb ik het afdrukje van Daisy met Versamark gestempeld en daarna bewerkt met Perfect Pearls. Het patroon heb ik hier gekocht.


Aan de binnenkant ook een stempel die ik op dezelfde manier heb bewerkt. En ook het label in het envelopje heb ik zo bewerkt. Het envelopje is een stans van Marianne Design. Heb er een zakje chocomelk in gedaan. Vond dat wel bij het papier passen.



Ook dit canvasje gemaakt met een foto van mijn Betsie. Heb hiervoor eerst met Versamark op het canvas gestempeld en daarna met Perfect Pearls bewerkt. De foto heb ik uitgesneden met een stans van Sizzix.



Dan nog deze envelopkaart. Het papier is van Prima Marketing Op de voorkant het afdrukje ingekleurd met Perfect Pearls. Het papier aan de rechterkant heb ik eerst bestempeld met Versamark en daarna bewerkt met Perfect Pearls. De hoek is geëmbost en daarna lichtjes bewerkt met Versamark en Perfect Pearls.



Hier zit je ook de binnenkaart. Het afdrukje heb ik gestempeld op kraftcardstock met Versamark en daarna bewerkt met Perfect Pearls.



Dan dit simpele kaartje. Het Snoesje is ingekleurd met Perfect Pearls. De roosjes zijn eigenlijk wit. Ik heb ze eerst bewerkt met Versamark en daarna gedoopt in Perfect Pearls. Van de binnenkant van de kaart ben ik helaas vergeten een foto te maken. Ook daar zat een ingekleurd afdrukje (de achterkant van dit Snoesje).



Dan dit kaartje met deze lieve hond en kat. Dat is een stempel van Stampavie die is ingekleurd met Perfect Pearls. De randen heb ik eerst gestempeld met Versamark en daarna bewerkt met Perfect Pearls. De stans is van Sizzix en het papier van Authentique.


En dan als laatste nog een boekkaart. Het papier is van Basic Grey. Het afdrukje is ingekleurd met Perfect Pearls. De tekst heb ik met Versamark gestempeld op kraftcardstock en daarna bewerkt met Perfect Pearls. De ornamentjes heb ik zelfgemaakt met zelfhardende klei. De kleine in de hoek heb ik ingekleurd met Perfect Pearls en de andere 2 heb ik eerst met Versamark bewerkt en daarna bewerkt met Perfect Pearls. Zo krijg je een iets minder egaal effect dan bij de kleine. De rand heb ik geponst met een pons van Martha Steward. Het idee voor de boekkaart komt van het blog van Tina46.



En de binnenkant. Het afdrukje heb ik gestempeld met Versamark en daarna bewerkt met Perfect Pearls. De pocket heb ik eerst geëmbost, daarna lichtjes bewerkt met Versamark en Perfect Pearls.



Nou dat was me een heel verhaal he? Ik hoop dat jullie ze leuk vinden. Ga nu lekker uitrusten van 3 hele gezellige, maar ook vermoeiende dagen.

19 opmerkingen:

  1. Dat zijn heel wat werkjes, super leuk om te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat veel kaarten Miranda en wat een werk heb je daaraan gehad.
    Leuk dat Betsie ook even meegedaan heeft.
    Hoop dat jullie een paar fijne dagen hebben gehad.
    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zijn stuk voor stuk prachtig!! Ik hoop alleen dat de bezoekers ook door hebben wat een werk er aan vooraf gaat!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuk allemaal die creaties.
    liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jeetje Miranda wat heb je een werk verzet, prachtige kaarten, super gewoon. Vooral je canvas met je Betsie is ook zo super leuk.
    Prachtig gemaakt allemaal.
    Groetjes en een fijne zondag, Amarins

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, stuk voor stuk plaatjes van kaarten! Super!

    Groetjes karin xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Miranda,
    Gisteren weer bij je langsgeweest dus ik had ze al gezien, je creaties. Erg leuk hoor! Ik heb gisteren ook de perfect pearls gekocht dus kan er ook snel mee aan de slag...
    Tot de volg keer weer.

    Groetjes van Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ha Miranda,

    Leuke kaarten hoor en? Was het nog een beetje druk op de beurs?
    Ik heb het wel gemist hoor het demonstreren op de beurs ik vind het zo jammer dat ze voorlopig even geen beurzen meer doen. Ik baal best wel een beetje.
    Groetjes van Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie creaties Miranda!
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hai Miranda, wauw wat een voorbeelden heb jij gemaakt zeg. En stuk voor stuk zien ze er super uit! Kan me voorstellen dat je best moe bent van deze dagen, even lekker rustig aan dus maar! Liefs Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een werk om al die kaartjes te maken zeg. Maar ze zijn stuk voor stuk schitterend :D

    Liefs mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo Miranda,jij bent goed bezig geweest.
    Schitterende creaties heb je gemaakt.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Miranda,
    pfff lijkt me idd heel vermoeiend, maar wel gezellig zo'n beurs! Je voorbeelden zijn heel leuk:0)
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Zo zeg, jij bent druk geweest, prachtig allemaal!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een prachtige voorbeelden Miranda en zo verschillend. Ik hoop dat je heerlijke dagen gehad hebt en moe maar voldaan naar die dagen terugkijkt. Liefs,xxx, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Schitterende kaartjes Miranda, en ja Betsie heeft mijn hart weer gestolen hoor!

    liefs Amanda

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wow, wat een super mooie post zeg!! Stuk voor stuk prachtig!!! Mijn favoriet is toch wel het simpele kaartje van Snoesje :-) Zo schattig!
    Groetjes,
    Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Helemaal leuk al jou varieatie...en gaaf poedertje he perfect pearls...mag er ook graag mee werken, zo veelzijdig en ook mengbaar...heb je mijn techniekjes er nog mee gezien bij de demodagen ala Anita bij Doe@Ding? Was wel wat voor jou geweest;o)

    geniet lekker na...doe ik ook;o)

    Warme groetjes,
    Anita.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een hele mooie creaties heb je gemaakt. super.!!! groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.

Groetjes Miranda

Thanks for your visit. I would like it if you leave a comment.

Hugs Miranda