Volgers

zondag 10 april 2011

even iets anders dan een kaart

Ik wil jullie even iets anders laten zien dan een kaart of een doosje. De afgelopen weken waren heel spannend voor me. Vroeger hebben mijn ouders een boerderij gehad en grond gehuurd van de gemeente. De gemeente heeft vorig jaar besloten om de grond te verkopen aan Natuurmonumenten. Allemaal prima, maar nu heeft Natuurmonumenten besloten dat er op de grond waar mijn paard en die van mijn vader liepen alleen nog maar paarden en koeien mogen lopen die bedrijfsmatig gehouden worden. Jullie begrijpen dat we hier heel erg boos (en dat is nog zachtjes uitgedrukt) over zijn. Er viel niet meer over te praten. Dus moesten we op zoek naar een alternatief. Mijn vader heeft besloten om zijn paard te verkopen, maar ik kan mijn paard niet missen. Na veel gezoek heb ik een pension hier in de buurt gevonden. Gisteren was de grote dag dat ze daar naartoe zou verhuizen. Ik vond het heel spannend of het allemaal wel goed zou gaan. Ze heeft natuurlijk heel wat jaren samen met mijn vader zijn paard in de wei gelopen, bijna 13 jaar.
Gelukkig ging alles goed en heeft ze het prima naar haar zin op haar nieuwe plek. Vanmorgen zijn we nog bij haar geweest en ze was heel rustig. Heb haar even flink geborsteld. Dat is nu wel nodig. Hier een paar foto's die Arno van haar heeft gemaakt.
Ze heet Betsie en wordt in juli al 17.


Ze is gek op eten. Lust van alles. Ook krentenbollen bijvoorbeeld.Even lekker poetsen.

5 opmerkingen:

 1. Wat vervelend voor jullie dat het zo heeft moeten lopen! Kan me goed voorstellen dat jullie boos zijn! Ik hoop dat je paard het nu fijn heeft op de nieuwe plek.

  Groetjes Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat jullie toch een goede plaats voor haar hebben kunnen vinden, hopelijk went Betsie gauw aan haar nieuwe plek.
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Betsie, dat is nou eens een naam die past! En wat is ze mooi! Fijn dat de verhuizing goed gegaan is hoor!

  liefs Amanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Miranda,

  Misschien even en stomme vraag, maar hoe krijg je bij In2Stamps de bewegende letters erin. Ik krijg het niet voor elkaar. Heb het gedaan zoals het op de blog van In2Stamps stond, maar het wil niet lukken. Krijg wel het plaatje erop, maar niet de bewegende tekst erin. Kan jij mij daar misschien bij helpen? Ik zag namelijk dat het bij jou wel gelukt was.

  Groetjes Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat vervelend voor jullie Miranda. Gelukkig is er weer een mooi plekje voor je paard. Ik hoop dat je haar vaak gaat opzoeken.
  Liefs van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.

Groetjes Miranda

Thanks for your visit. I would like it if you leave a comment.

Hugs Miranda