Volgers

zaterdag 11 december 2010

Cadeautje uit NoorwegenAfgelopen week kreeg ik een pakketje van Ans uit Noorwegen. Ik had meegedaan met de PIF (Pay It Forward) die op haar blog stond. Ik was 1 van de eerste 3 mensen die een reaktie hebben gegeven. En op mijn verjaardag, afgelopen maandag, lag het pakketje met deze zelfgemaakte kerstman en kaartje in de bus.

Nu is het mijn beurt om een PIF te regelen.

Dit zijn de regels:
1. De eerste drie mensen die een reactie achterlaten op dit bericht met de mededeling dat ze deelnemen, ontvangen van mij een zelfgemaakt cadeau.
2. Je moet wel zelf een blog hebben om deel te nemen aan PIF.
3. Zodra je jouw cadeau hebt ontvangen, moet je een bericht plaatsen over de PIF op je blog en je moet dezelfde uitdaging op je blog zetten. Dat houdt dus in dat je een eigengemaakt cadeautje stuurt naar de eerste 3 mensen die reageren op jouw blog voor deelname aan jouw PIF en zo gaat het verder.

Je hoeft niet meteen iets te sturen, maar wacht er niet te lang mee. Ook is het de bedoeling dat je degene waarvan jij een cadeau hebt ontvangen wat terugstuurt. Op deze manier stuur je dus zelf 4 cadeautje (3 naar deelnemers en 1 naar degene van wie je het krijgt) en krijg je ook 4 cadeautjes.

Dus Ans binnenkort komt er een envelop uit Nederland;) Ben al iets leuks aan het verzinnen.

Dames wie wil er meedoen? Ik ga iets leuks verzinnen voor de eerste 3 die reageren. Stuur me ook even een mail (klik op mijn profiel voor het mailadres) met je adres als je bij de eerste 3 hoor.

3 opmerkingen:

 1. hij heeft zo'n hoog knuffelgehalte.
  Ik ben bijna klaar met mijn cadeautjes, vond het heel leuk om te doen en ben natuurlijk heel nieuwsgierig wat ik van de dames ga ontvangen.
  veel succes.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee Miranda, ik ben alleen bang dat ik nooit 3 reacties op mijn blog krijg. Ik krijg niet zo heel veel reacties ...
  Liefs Carin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super Miranda en nog een dikke proficiat voor je verjaardag
  XXX conny

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.

Groetjes Miranda

Thanks for your visit. I would like it if you leave a comment.

Hugs Miranda