Volgers

zondag 29 augustus 2010

de voorbeelden van de Knotsgekke Kaartendagen

Zoals beloofd mijn voorbeelden die ik de afgelopen dagen bij me had op de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch. Ik heb de afbeeldingen per project bij elkaar gevoegd, omdat het anders zoveel foto's zouden worden. Hoop dat ze niet te klein zijn voor jullie. Alle afbeeldingen zijn ingekleurd met de Distress Inkt. Als je op de foto's klikt, kun je hem groter zien.
Dit is een uitklapkaart. Ik heb hierbij een Magnolia gebruikt. Het papier komt uit een Tildablok. Het randje aan de voorkant- en achterkant van het klepje heb ik geponst met een Martha Stewardpons (de doily lace). Aan de binnenkant heb ik een impressabillitie gebruikt welke ik na het embossen heb bewerkt met de inkt. Dit is tevens een voorbeeld voor de workshop bij Hobbide op 25 september a.s. , dus mocht je hem willen maken dan kun je je nog opgeven.Dit is een trifolderkaart. De maten weet ik niet meer precies, maar de tekening staat in 1 van de laatste hobbyjournaals. De roze bloemen zijn eigenlijk wit, maar heb ik met de Distress Inkt (Vicorian Velvet) gekleurd. Ook de onderkant is eigenlijk wit, maar heb ik met de blending tool gekleurd. Ook met dezelfde kleur. Het afdrukje is volgens mij van een setje elfjes van Inkadinkado, maar dat weet ik niet zeker.
Dan hebben we hier een picknickdoosje gemaakt met Tildapapier en een Bildmalarnastempeltje. De bloem is een witte bloem. Ik heb mijn Cuttlebugmal ingeinkt met de Distress inkt en daarna geëmbost. Dit is het voorbeeld voor de workshop op 18 december. Ook hiervoor zijn nog plaatsen.Dan de volgende 2 voorbeelden van een omslagdoosje voor de workshop op 13 november.
Het 1e doosje is gemaakt met een digistamp van Karen's doodles. De bloemen zijn Createbles van Marianna Design en die zijn ook bewerkt met de inkt.Dit is het 2e voorbeeld. Het afdrukje is een Hangles en Stangler.Dan een kerstkaartje met een Bildmalarnastempel. Het rode randje is een nestabilitie welke daarna is bewert met een cuttelbugmal.


Dan een voorbeeld voor de workshop op 16 oktober. Heb hoervoor een hele lieve Koetiestempel gebruikt en Tildapapier.


Dan een doosje met een lief beertje. Weer niet van welk merk dit is. En natuurlijk, jullie raden het al, Tildapapier. Moet toch eens vaker ander papier gebruiken, maar dit is zulk mooi papier.En als laatste een boekje met allemaal achtergrondjes. Heb hierbij wit papier gebruikt, mijn cuttlelbugmallen bewerkt met de inkt en geëmbost. De bloemen op de voorkant zijn op dezelfde manier bewerkt.
Mocht je je nog op willen geven voor 1 van de workshops dan kun je dat doen bij Hobbidee.

Ga nu weer verder freubelen. Alsnog ik nog niet genoeg gehobbied heb de afgelopen dagen hihi.

6 opmerkingen:

 1. Wauwwwww Miranda, dat zal een hoop bekijks hebben getrokken.
  Alles ziet er super uit zeg!
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige creaties heb je weer gemaakt. Het boekje zit ook mooi in elkaar.
  grtjes
  Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi,

  wat een mooie dingen heb je allemaal gemaakt!!!

  gr. Arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wouw wat een schitterende creaties heb je allemaal gemaakt miranda
  echt ge-wel-dig ]
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi miranda,
  we hebben elkaar op de beurs ontmoet en even gezellig gekletst.

  je hebt een super leuke blog en maakt echt geweldig mooie dingen.
  ik ga je zeker volgen.

  groetjes melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige voorbeeld kaarten heb je gemaakt Miranda, super!
  Liefs Carin

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.

Groetjes Miranda

Thanks for your visit. I would like it if you leave a comment.

Hugs Miranda