Volgers

dinsdag 24 september 2024

You are invited

Hallo allemaal,

Afgelopen zondag was 1 van mijn vriendinnen jarig en voor haar heb ik natuurlijk een kaart gemaakt.
Het patroon voor deze kaart is van Mijn Schatkaart. Als cadeautje voor elkaar geven we elkaar sinds een tijdje een uitje i.p.v. een cadeautje want dat zijn dan toch meestal hobbyspullen.

Ik zal jullie eerst de kaart laten zien. Voor de basis heb ik wit cardstock gebruikt. Het dessinpapier is van Simple Stories (Simple vintage love story) en heb ik laatst op de beurs in Den Bosch bij Craft Hearts gekocht.


Hoe is de kaart opengeklapt. Aan de rechterkant heb ik een pocket gemaakt waarin ik een tegoedbon heb gemaakt voor een high tea.

Hier nog de pocket van dichtbij.

Wij wonen sinds een tijdje in Oudenbosch en daar zit o.a. Maddey's waar ze lekker ijs hebben, maar je kunt er ook een high tea. Mijn vriendin mocht kiezen en wil graag daarheen. Dat is echt iets voor haar. Helemaal over de top roze, dus dat gaan we binnenkort samen doen.

Alle stempels komen uit een set van Ciao Bella en heb ik ingekleurd met de dual tip markers van Gorjuss. Een setje van die markers kreeg ik een tijdje geleden bij een bestelling bij De Egel en wilde ik uitproberen. Op de markers staat helaas niet welke kleur het is dus dat kan ik jullie helaas niet vertellen. Het zijn markers op waterbasis en het is DEZE set.






1 opmerking:

  1. Dat wordt een heel gezellige high tea met alleen al zo'n uitnodiging, veel plezier alvast.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.

Groetjes Miranda

Thanks for your visit. I would like it if you leave a comment.

Hugs Miranda