Volgers

dinsdag 14 mei 2024

Cheerful Sketches

Hallo allemaal, 

Vandaag wil ik jullie mijn creatie voor de lopende challenge bij Cheerful Sketches laten zien.
Dit is de sketch van deze maand. 

Dit is mijn uitwerking. Voor de vorm heb ik een mal van Dutch Doobadoo (470.713.197) gebruikt. Deze heb ik uit kraft en wit cardstock gesneden. Het dessinpapier is van Bella Lulu (Honingzoet). Als decoratie heb ik wat bloemen en Nuvo Drops gebruikt.

Het randje aan de bovenkant is gemaakt met een stans van Card Deco.

De andere randen zijn gemaakt met oudere stanzen van Noor!Design en Joy!Crafts.

Achter het afdrukje heb ik een oudere stans van Noor!Design gebruikt.
Het afdrukje is van 1 van onze sponsors, Rachel Ann Miller, en heet Deer&Bunny. Ik heb deze eens ingekleurd met potloden, namelijk de Colourblends van Spectrum Noir.
Dit zijn de kleuren die ik heb gebruikt:
Hert: copper-maple-yellow ochre-maize-peach-rose peach-vanilla
black-taupe-rock pool-smoke
Konijn: seal grey-stone-smoke-white-peach
Bloemetje: fireweed-vivid pink-pearl blush
Ondergrond: holly-fern green-sage
Schaduw: jade silk



vrijdag 10 mei 2024

A brithday is the first day ....

Hallo allemaal,

Inmiddels wonen we alweer een paar weken in ons nieuwe huis. We hebben heel veel gedaan en uitgepakt. Met dank aan mijn schoonouders die een paar dagen hebben geholpen zijn we heel snel op orde. Beneden en de hobbykamers zijn op orde. Alleen nog wat dozen die op zolder en in de garage staan moeten we uitzoeken, maar dat heeft geen haast.

Ook heb ik alweer lekker kunnen freubelen en als 1e heb ik een kaartje gemaakt met het patroon van Mijn Schatkaart. Het was een aantal weken geleden dat ik wat had gemaakt, dus kreeg afkickverschijnselen haha. Kwam tijdens het in- en uitpakken ook weer allerlei oudere materialen tegen die ik nu op dit kaartje heb gebruikt.

Voor de basis heb ik wit cardstock gebruikt. Het dessinpapier is van Craft Sensations (Marble Dreams).
De doily met het afdrukje zit tussen de opening geschoven. De doily en hoekjes zijn gemaakt met oudere stanzen van Noor!Design. Als decoratie heb ik wat bloemen en Nuvo Drops gebruikt.


Dit is de binnenkant van de kaart.

De tekst is een stempel van Kaisercraft.

Hier de doily van dichtbij. Heb deze uit dessinpapier gestanst.

Tilda heb ik ingekleurd met de Illustrators van Spectrum Noir.
Dit zijn de kleuren die ik heb gebruikt:
Huid: TN7-FS8-FS7-FS6-FS3
Haren: EB7-EB4-EB2
Tiara: AP4-AP3-AP2-AP1
Jurk: TB6-TB5-TB4-TB2-AP4-AP3-AP2-AP1-BG1-blender
Laars: Tiara: AP4-AP3-AP2-AP1-NG1-blender
Masker: BG1-blender




woensdag 1 mei 2024

Veel geluk samen

Hallo allemaal,

Het is weer een beetje de tijd van de bruiloften en vandaag wil ik jullie daarvoor een kaartje laten zien op het blog van Hobbyshop Veldmaat.
Toen ik de bootjesstans van Marianne Design zag, wist ik dat ik daar iets anders mee wilde maken dan een zeethema. Ik heb hem gebruikt als "huwelijksbootje".

Voor de basis heb ik een mal van Dutch Dooabdoo (470.784.071) gebruikt. Deze heb ik uit lichtblauw linnenkarton en kraft krijtwit gesneden. Het dessinpapier is van Joy!Crafts (White Flowers).


De basiskaart heb ik 2 keer gesneden. Bij 1 heb ik aan de bovenkant een rillijn gezet en vastgeplakt aan de andere kaart, zodat je een dubbele staande kaart hebt.

Van het ovaal heb ik een shaker gemaakt. Het frame heb ik gemaakt met een stanzenset van Studio Light. Daar achter heb ik transparant sheet geplakt en wat shakermateriaal achter de opening gedaan. Het bootje bestaat uit meerder delen. De basis heb ik uit krijtwit gemaakt en de delen er op uit lichtblauw linnenkarton.


Het bruidspaar komt uit dessinpapier van Mintay (Always & Forever). Ik vond de kleur van het bruidsboeket zo mooi bij de kleuren van deze kaart passen.


De tekst is van CraftEmotions en heb ik met Versafine Onyx Black gestempeld.