Volgers

woensdag 18 september 2019

Tijgerwelpjes Beekse Bergen

Hallo allemaal,

Gisteren zijn mijn man en ik weer naar de Beekse Bergen geweest. De vorige keer zagen we de tijgerwelpjes helaas niet. Deze keer zijn we meteen bij binnenkomst die kant opgelopen vanwege de voederprestaties. En wat heb ik genoten. Ze waren zo lekker aan het eten en daarna nog spelen. Ik heb echt lang gestaan (bijna 1,5 uur) om foto's te maken. Hieronder een selectie.5 opmerkingen:

Crea Astrid zei

Leuke foto's van de welpjes.
Wij zijn toevallig zondag geweest, maar wij hebben ze helaas niet gezien dit keer. Het was bij ons ook erg druk, want het was VGZ dag voor de Belgen. Er waren 7000 Belgen extra in het park zeiden ze bij de entree.

Groetjes, Astrid.

Marco Luijken zei

Hoi Miranda,
Wat zijn ze leuk hé?!
Daar kun je toch uren van genieten. Je foto's zijn bijzonder leuk om te zien en voor mij natuurlijk ook zeer herkenbaar. Je hebt ze mooi te pakken hoor met dat vlees. En op sommige beelden zie je ze zelfs alle 3 bij elkaar.
Bij mijn volgende blogpost wil ik ook deze tijgertjes laten zien.
Het is alleen jammer dat ze zich niet altijd laten zien, want vaak liggen de welpjes wat te luieren achter tegen het hek. Daarom is dit voedermoment goed gekozen door jouw.

Groetjes, Marco

Elly zei

Mooie foto's, dat was dan heerlijk genieten.
Zijn ook mooie beesten.
Groetjes Elly

Joanne kramer zei

Wauw! Wat een geweldig mooie foto's. groetjes Joanne

Hobby Hoogland zei

Wat zijn het toch een prachtige dieren, en zo getekend erg mooi. Kan me voorstellen dat je daar genoten hebt. Wij genieten nu van jou foto's prachtig met de jonge welpjes erbij.
groetjes Marjan.