Volgers

zondag 3 november 2013

Kreadoe

Gisteren ben ik met mijn moeder een dagje naar de Kreadoe geweest. Dat is al ons jaarlijkse uitje sinds ik nog op de lagere school zat. Normaal gaan we de laatste paar jaar op donderdag, maar omdat mijn moeder gisteren jarig was zijn we een keer op zaterdag geweest. Maar wat was het druk zeg pffff.
Nadat we eindelijk binnen waren zijn we eerst even naar Christa Uithol geweest om gedag te zeggen en haar te feliciteren, omdat ze vrijdag jarig was en ook afgelopen week 25 jaar getrouwd was.
Daarna door naar de achterste hal om even gedag te zeggen bij CreaMiep.
Toen de beurs over. We hebben weer een hoop leuke dingen gezien en natuurlijk ook gekocht.
Hier een foto van mijn "buit".
 
Heb een pak kraft gekocht, een pakket scrappapier voor kerst, 2 Magnoliastempels (waar in de aanbieding voor 5 euro per stuk), een paar stanzen, 3 papierblokjes, houten schijfjes, lint en kant, malletjes van Martha Steward voor klei, plakparels en bedeltjes en nog 2 pakken Neenah classic crest card voor mijn Spectrum Noir markers.
Het was een gezellige dag. Ook weer een aantal bekenden gezien en gesproken.

4 opmerkingen:

  1. Nog gefeliciteerd met je moeder. Ik was Woensdag geweest, maar vond het toen ook best wel druk. Je hebt weer leuke dingen gekocht.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben vandaag voor het eerst naar de Kreadoe geweest en het was werkelijk fantastisch! Heb alleen veel te veel mee. Nou, dan kan ik even lekker verder...
    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ontzettend leuk om met je moeder zoiets gezelligs te doen, trouwens nog gefeliciteerd met haar verjaardag. Je buit is prachtig, die malletjes van Martha Stewart werken verslavend haha, die kerstboom mal van MB is ook prachtig, ik heb die een keer gewonnen (yeahhh) en ben er weg van. Veel plezier met je buit.
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een gezellig uitje dus! Je hebt mooie spulletjes gekocht, veel plezier ermee.
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.

Groetjes Miranda

Thanks for your visit. I would like it if you leave a comment.

Hugs Miranda