Volgers

maandag 5 april 2010

creatie van 1e paasdag




















Gisteren waren mijn schoonouders op visite. Na de high tea die ik gemaakt had (foto's staan hieronder) had m'n schoonmoeder wel zin om te hobbiën. Ze wilde wel een doosje maken en dat hebben we ook gedaan. Ik ben vergeten om van mijn schoonmoeders doosje een foto te maken, maar dit is mijn versie geworden. De gespjes komen bij Xenos vandaan en zijn er in verschillende vormen. Dit is ook meteen een voorbeeld voor de workshop bij Hobbidee op 15 mei waar nog enkele plaatsen voor vrij zijn.

En dit zijn de foto's van de high tea.














Op de borden liggen mini quiches met prei en ham. Er was chocoladefondue met aardbeien, ananas en banaan. Rechts staan muffins (chocolade en gewone met stukjes chocola) en frambozencakejes. Daarachter op de etagere staan stolletjes en scones met aardbeienboter.
















Links staan onderin nog eenpaar mini quiches. Daarboven rolletjes met roomkaas en komkommer. En nog met roomkaas en zalm. En rechtsonderop fudge (een soort toffee) met nootjes en daarboven petit fourtjes (het enige wat ik gekocht hebt, naast de paaseitjes).














En hier nog een overzicht van alles bij elkaar.

7 opmerkingen:

  1. Een super mooi en lief doosje, prachtig! En de high tea moet ook wel een succes zijn geweest, ziet er allemaal heerlijk uit.
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. MMMmmmmm,ziet er allemaal lekker uit Miranda,ik had wel even langs willen komen ha ha ,maar wat leuk dat jullie dan ook nog gaan knutselen,en dan ook nog zo´n mooi doosje maken,helemaal top.

    gr marieke.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. schitterend doosje mirande
    de high tea ziet er ook super gezellig en lekker uit
    liefs chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  4. whow wat een prachtig doosje, en kwijl wat ziet die high tea er heerlijk uit

    BeantwoordenVerwijderen
  5. bedankt meiden. de high tea was ook een succes. alleen teveel natuurlijk haha. dus we gaan nu beginnen om de restjes op te snoepen. erg hoor;)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jeetje Miranda wat een geweldige High Tea.
    Dat ziet er super lekker uit. ik ga dat volgend jaar ook realiseren. ik roep je hulp in volgend jaar voor wat ideetjes ha ha ha.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. dank je gwen. en je roept maar hoor;) ideetjes genoeg.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoekje. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.

Groetjes Miranda

Thanks for your visit. I would like it if you leave a comment.

Hugs Miranda